Vergaderen bij Wagenaar

Vergaderen

Voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, seminars en trainingen heeft Wagenaar een aparte ruimte. De sfeervolle bovenzaal van 100m2 is ruim, licht en volledig af te sluiten van het restaurant. Met een geweldig uitzicht op de dorpskern en de historische sluis van Roelofarendsveen kunt u uw zakelijke dag naar wens invullen.

Heerlijke koffie met taart uit eigen keuken, een lunch met verse salades en ambachtelijk brood of een diner van verse producten uit de omgeving. Wagenaar verzorgt het allemaal zodat u zich kan concentreren op de bijeenkomst. Tussendoor strekt u ook nog even de benen langs de kade van het Braassemermeer of vaart of fietst u door de polder.

Faciliteiten: WIFI, flip-over, beamer, docking station.

Uw vergaderdag combineren met een boottocht? Door de polder of over het Braassemermeer naar bijvoorbeeld De Kaag of door de binnenstad van Leiden? Hiervoor werken we samen met Bob On Board. Zie voor routes en mogelijkheden: www.bobonboard.nl

Wagenaar ligt midden in de landelijke omgeving van het Groene Hart, maar slechts 3 minuten rijden vanaf de Rijksweg A4 (afslag 5) op 10 minuten afstand van Schiphol.